123, Example Street, City 123@abc.com 123-456-7890 skypeid

Tudo sobre Warface Brasil - O novo Jogo da LUG - Crytek - trion worlds - Download - jogo - baixar - dicas - gameplay - beta - skins - Mapas - Erros - Dicas - BR - baixaki - Brasil - trion worlds

sábado, 29 de dezembro de 2012

Warface Crytek: Trion Worlds 2013 yılında oyunu yayınlayacak - Lansmanı




Doğru adamlar öyle, Trion Worlds Amerika'da oyunu yayınlamak olacak, NA Warface geliyor ve solucan yakalamak olacak, NA TCMB hazırlıkları yakın geliyor bana, şirket bile bir sayfası vardır site, oyun adanmış, oyunun büyük popülerlik dünyada neler oldu, Amerikan topraklarında bu sürümde hızlandırabilir.

Trion ve web üzerinde oyun, sayfadaki metin çeviri bakın:

Far Cry of yapımcıları ve Crysis ® ™ Warface ®, patlayıcı bir paket içinde yoğun bir kampanya co-op ve online multiplayer eylem birleştiren yeni bir first-person shooter geliyor. Takımını hazırla ve kampanya günlük zorlukları gerçekleştirmek veya benzersiz haritalar onlarca oyun altı farklı multiplayer modları becerilerini test. Size anında silah değiştirme imkanı sağlayan gerçek zamanlı dövüş, silah özelleştirme herhangi bir durum için donanımlı olduğunu bilerek güvenle savaş götür.

Warface hızlı aksiyon ve gerekli hiçbir yükümlülük, kredi kartı veya ödeme ile tamamen ÜCRETSİZ CryEngine ® 3 çarpıcı görsel efektler getiriyor.

Şimdi sadece ben bu arada Rus versiyonu gelen çocuklar ile oynuyorum, bu güzel oyunu ABD'de piyasaya sürülecek, bekleyebilir.


0 comentários:

Postar um comentário

Popular Posts

Recent Posts

Unordered List

Blog Archive

VÍDEO NO YOUTUBE:

Contadores de visitas:

eXTReMe Tracker
Contador de visitas

Nosso canal no youtube:

QUEM PARTICIPA DO SITE:

Pesquisar No Site:

NOSSO GRUPO NO FACEBOOK: