123, Example Street, City 123@abc.com 123-456-7890 skypeid

Tudo sobre Warface Brasil - O novo Jogo da LUG - Crytek - trion worlds - Download - jogo - baixar - dicas - gameplay - beta - skins - Mapas - Erros - Dicas - BR - baixaki - Brasil - trion worlds

sábado, 29 de dezembro de 2012

Warface Crytek: Trion Worlds publiceert het spel in 2013 - Lancering




Dat klopt jongens, Trion Worlds zal zijn om het spel in Amerika te publiceren, NA Warface de komst en de worm zal vangen, lijkt het mij dat de voorbereidingen voor de NA CBT dicht bij elkaar liggen, het bedrijf heeft zelfs een pagina op haar site gewijd aan het spel, de grote populariteit van het spel is gebeurt in de wereld, kunt u sneller deze release in de Amerikaanse landen.

Zie de vertaling van de tekst die op de spel pagina op de website van Trion:

Van de makers van Far Cry en Crysis ® ™ komt Warface ®, een nieuwe first-person shooter die intensieve campagne co-op en online multiplayer actie combineert in een explosieve pakket. Monteer uw team en het uitvoeren van dagelijkse uitdagingen van campagne of testen hun vaardigheden in zes verschillende multiplayer modes van het spel met tientallen unieke kaarten. Neem naar het slagveld met vertrouwen, wetende dat je uitgerust voor elke situatie in real-time gevechten, wapen maatwerk, zodat u uw wapens te passen op de vlieg.

Warface brengt u snelle actie en verbluffende visuele effecten van CryENGINE ® 3 helemaal GRATIS, zonder verplichtingen, creditcard of betaling nodig.

Nu kunnen we alleen maar wachten, dit prachtige spel worden uitgebracht in de VS, ondertussen speel ik met de jongens uit de Russische versie.


0 comentários:

Postar um comentário

Popular Posts

Recent Posts

Unordered List

Blog Archive

VÍDEO NO YOUTUBE:

Contadores de visitas:

eXTReMe Tracker
Contador de visitas

Nosso canal no youtube:

QUEM PARTICIPA DO SITE:

Pesquisar No Site:

NOSSO GRUPO NO FACEBOOK: